Sałatki i przystawki (zwane też koktajlami) z ryb i owoców morza są nieodzownym i bardzo popularnym elementem kuchni rybnej. Ich zaletą jest łatwość przyrządzenia. Poza tym są bardzo smaczne i niedrogie. Przez to, że najczęściej są bardzo kolorowe, prezentują się doskonale na talerzu i wzbogacają każde przyjęcie. Spróbujcie! A na pewno zaskoczycie swoich domowników i gości.
Wszystkie przepisy są podawane w proporcjach na cztery osoby!
Matjas w sosie musztardowym. Pikantny speciał z Danii
Sałatka z tuńczyka. Trochę egzotyki z Karaibów
Kanapki z kremem makrelowym Świetna zakąska do aperitifu
Koktail z matjasa. Warto spróbować
Roladki z wędzonego łososia. Bardzo i nteresująca zakąska
Koktajl z homara. Dla ludzi z dobrze rozwiniętym zmysłem smaku
Koktajl z garneli. Elegancka przystawka na specjalne okazje
Filet z matjasa gospodyni. Recepta, której nie można pominąć
Avocado faszerowane łososiem. Orginalne, smaczne i bogate w witaminy
Omlet z krewetkami. Przystawka z tradycją
Koktajl wiosenny. Wygląda i smakuje wiosennie
Garnelenragout w cieście francuskim. Można powiedzieć, coś dla prawdziwych koneserów
Scampi zapiekane z ogórkiem. Smakosze, którzy chętnie jedzą skorupiaki, będą zadowoleni
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz